PerbeZaaN Gitar & GirLFrienD - Khas buat Lelaki


  • Gitar hanya memerlukan gadget, amp serta letrik yg murah tuk dimainkan. Tambahan pula beli sekali je. Tapi gf korang memerlukan makeup, kasut, baju, handbag atau lebih dari tu. Lebih2 lagi korg kene blanje diorg tiap kali dating!

  • Gf korg xleh dok 1 umah dgn korg..tapi gitar boleh! nak masuk dlm hotel murah pn boleh..

  • Bila gitar berbunyi cam sial, korang leh tune gitar tu sampai puas aty. Tapi if korang dpt gf yg byk bunyik, da xleh nak tune da melainkan korg sumbat mulut gf korg dgn tayar keta api sebijik.

  • If korang main gitar teruk, gitar akan berbunyik teruk. Ini bermakna gitar xsuke berbohong mcm gf korang slalu wat..

  • Gitar xkesah korang nak main die setahun skali k, 2 bulan skali k..bile2 pn boleh..tp gf korang akan marah bile korg hanya kuar dating dgn dyorg sebulan skali..

  • Xkire la gitar korg besar ke, jenis lame ke, kerepot ke, berhabuk ke.. org x kesah selagi itu gitar..tapi bile korang ade gf yg jenis cam tu..org akan terase pelikk..

  • Ape beza tenung gitar dgn tenung perempuan lain? tenung gitar kita akan terase nak beli gitar lain, tapi tenung perempuan lain dpt rase tamparan dr gf sendiri..

  • Korang leh main gitar lain selain dr gitar yg korg ade. Xde sape nak marah pn..tapi if korg main² dgn betina lain, gf korang akan marah atau mintak break dgn korang.

  • Korang tgk org lain main dan goreng gitar, rase seronok dan terpegun dgn skill2 yg ade. tapi bile korang tgk laki lain pegang2+pelok2 dgn gf dyorg..rase meluat!

  • Korang leh raba, gosok2, cium2 badan gitar korg tanpa segan silu dpn org ramai..if korang wat camtu kat gf korang? dapekla makan penampar sejibik dan dicop gile sex~

    Mane lebih bez? gitar atau gf? up to you la..

2 comments:

point yang last tu...mcm dah xbape sesuai...skang ni peluk cium raba2 depan org pun sbnarnya ada yang xkisah...ahaksssssssss...hahahaa

 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...