Cuti Semester 5

















Assalamualaikum…

Sorilah kepada kawan-kawan terutama sekali yang emcem (perasan sebenarnya) asyik bertanyakan kepada hamba bila la nak update blog ni. So,gua da tunaikan janji gua bai..heheh…

Okeh, actually tak tau nak royat gapo nih…tapi rasanya masih belum terlewat lagi kot untuk mempamerkan pengalaman yang dilalui sewaktu cuti semester baru-baru nie…memang bergaya gileeerrr laa….hah…tu adik hamba yang cakap tu…hahaha…. Okeh…..once upon a time…ceh…macam citer tapir merah dengan siput sedut pulak yer..huahua…. hamba nak habaq nih….hamba pergi ke tepeng la dengan sahabat-sahabat kamcing dan sekencing dulu…haha….ingat mudah ke pergi taiping nun…puhhh….penuh ranjau dan onak duri…mana taknya, nak kena tempuh kubu komunis (pndok tanjung yang penuh dengan beruk-beruk yang encem belaka) dan pusat ternakan gajah gila (ala,tepi rumah pak Yeno tue…hua..hua…jgn mare bro…). berpesta jugakla p sana..walaupun hanya bermotor sehelai sepinggang serta helmet yang penuh dengan tanda Tanya (helmet takde cop sirim la tue) dengan semangat jihad yang membara…kami p la dengan penuh gumbira….banyak part actually citer nie…tapi sebab malas punya pasal, hamba coretkan terus apa yang terjadi kat taman tasik taiping la….

Kami jalan-jalan sambil tangkap gambo…ha….si wan haran tu la jurufotonya….amatur je tu…nak kata pro, takde la sangat…walau bagaimanapun, kreadibilitinya dicabar oleh sorang lagi jurufoto import punya dari sungai Malau Luar..pergh…mamat kecik tu…Zaid al Banjari…kerek mamat nih…agak kuang hajor statement tersebut…hahaha…

Sambil jalan-jalan,usha awek gak….diorang la…hamba Cuma tolong usha je….hahaha….mende la sangat awek nih…..tapi klu dapat, best gak…yang tak dapat tu yang kata tak best tu…hahaha…bab-bab awek ni kena Tanya mamat player si shahril anak pak yeno tu…ha…amacam bro???gagaga…… tu tak mengasyikkan lagi….lagi teruja dapat tengok ikan toman dalam tasik tuh…wam la mamat paling teruja….ayat dia bunyi camni…tu..tu..tu…tu….!!haa…..dasat….

Okeh….dengan ini…hamba dah sertakan lampiran gambar-gambar bagi membuktikan segala kejadian di atas….hehe…






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...